Rieha kävi tänään taas vähän hakuilemassa. Otettiin sille kolme maalimiestä ja tuuli-ilmaisuina. Ekalla se tuntui saavan hajun nopeasti, mutta lähti sinkoilemaan ihan hillittömästi ja juoksi itsensä jo aika läkähdyksiin, osumatta maalimiehelle. Otettiin hajua uudestaan, mutta tuntui vaan että pyöri ja touhusi muuta. Käytiin hakemassa haju ihan läheltä ja johan löytyi.

Toisella maalimiehellä kävi aika lailla samalla lailla, juoksi ja juoksi ja lopulta haettiin taas hajua lähempää. Sen jälkeen löytyi taas hyvin. Kolmas maalimies kiersi paikalle eri kautta, ettei maajälki haittaisi ja sen Rieha löysi nopeampaa ja suoraan yhdellä lähetyksellä.

Hitsi että se juoksee. Juoksee oikeasti niin paljon, että on ihan läkähdyksissä jo ekan maalimiehen jälkeen. Eli ihan ei nyt ollut ajatus mukana hommassa. Ja vaikka se saisikin hyvin hajun ja idean, niin se ei jotenkin osannut paikallistaa hajua, vaan ratkaisi homman taas vaan juoksemalla, juoksemalla ja juoksemalla. Pois alta risut ja männynkävyt kun kelpie tulee!

No, eihän se olekaan tehnyt tätä vasta kuin muutaman kerran, eli ihan ymmärrettävää. Se oli vaan jotenkin vähän vaisu muutenkin, johtuiko vaan sitten siitä ylenpalttisesta juoksemisesta, mutta leikkikään ei toiminut ihan normaalilla intensiteetillä. Mutta jätetään hautumaan, ei sillä ainakaan irtoamisessa ole ongelmaa!

Lisäksi tokoiltiin. R treenasi luoksarin eteentuloja, joissa paikka on aika kiva, käsien häivytys on hyvällä mallilla ja katsekontakti löytyy nopeasti. Lisäksi liikkeestä seisomisia ja maahanmenoja ja niissä lähinnä sitä kestoa. Oikein kiva nämäkin. Normisettinä seuruu ja se takapuoli ja minusta se pysyi tänään hyvin hallussa.

Tuike-pieni treenasi myös ihan intopiukkisena. Takapalkalla tehtiin sekä luoksarin stoppia, että kaukoja. Luoksari pelasi upeasti ja kaukotkin onnistui ekan yrityksen häsäyksen jälkeen mainiosti. Luoksetulosta otettiin myös loppua eli sivulletuloa ja oikein heitti takapuolta mukavasti, häntä heiluen. Loppuun vielä seuraamispätkä, jossa paljon paikallaan siirtymiä. Ihana ilme, ihana pieni!