Viiman kanssa käytiin kahdestaan Hippoksen parkkiksella kirpeässä pakkassäässä tekemässä vähän juttuja. Mukavasti oli häiriötä ja vaikka Viima oli aika tärppänä niin keskittyi tosi hyvin.

Seuraaminen oli ok ja paransi itse asiassa koko ajan kun keskittyminen vaan kasvoi. Tehtiin ihan kunnon pätkää. Taas omalla asenteella sai paljon aikaiseksi, silloin kun itse menen niin että mennään eikä meinata niin samoin tekee Viima, häntä vaan nousee ja askel lentää. Hyvin käytteli takapuoltaan käännöksissä.

Kaukkarit toimi tänään hienosti, tiistaina oli Viherlandialla vähän hukassa, mutta nyt tärpätti oikein innoissaan joka vaihdossa eikä liikkunut yhtään (sitäkin oli eilen nähtävissä, takapuoli pomppasi aina eteenpäin istumisissa). Keskittyi ihan loistavasti ja kuunteli joka käskyä häntä heiluen.

Liikkeestä seisominen oli taas vaikea. Taaksemenossa takapuoli jotenkin kummassa lähtee liikkeelle ja painuu maahan. Ihan lyhyellä matkalla ja paikka-käskytyksellä pysyi seisomassa. Pysähtyminen oli sen sijaan oikein hyvä, jotenkin ei vaan malta oikein pysyä paikallaan.

Liikkeestä maahanmeno sen sijaan meni ihan putkeen, nopea ja hyvä liike, sekä kesti hyvin taaksemenon.

Luoksetulon pysäytykset sujui tosi kivasti, Herkästi koittaa vielä etsiä katseellaan namia maasta, vaikka en ole enää pysäyttävästä kädestä heittänyt. Pysäytyksestä luoksetulo oli ihan vauhdikas ja tuli hyvin eteen eli hyviä toistoja saatiin. Otin pysäytyksiä vielä erikseen peruutellen, että saatiin vahvistusta käsimerkkiin ja siihen että nami ei lennä siitä kädestä.

Noutoesinettä ei ollut mukana, mutta noutoja ollaan tehty joka päivä. Hyvin noutaa jo kaikenmaailman puuesineitä, oikeaa kapulaa ei olla vielä koitettu (pitäisi ostaa Viimalle oma). Alkanut jo vähän tajuamaan että varastaa ei saa, muuten edelleen on aikasta innoissaan ja saalistusta tulee. Sen sijaan palautus on mennyt aika hyvään suuntaan, tulee tiiviisti ja pitää aika hyvin. Eli kyllä se siitä. Oikeastaan ainut avoimen liike tällä hetkellä mitä ei olla oikeastaan ollenkaan otettu on hyppy, eli siihen pitäisi saada toistoja reippaasti.