Raisa kera porkkisten tuli seuraksi tokoilemaan Hippokselle. Suunnittelin etukäteen treenin ja se pysyi aika hyvin kasassa, harmi vaan että hukkasin lapun, siitä olisi ollut niin hyvä taas muistella että mitä hain joka treenillä, pitää vaan koittaa muistella.

Kun Raisa rakensi meille ruutua niin tehtiin luoksetulon stoppeja. Nyt en liittänyt varsinaista luoksetuloa ollenkaan vaan heittelin nameja ja palatessa tein stoppeja käsimerkeillä. Alkuun sekoilin itse ja tein käsimerkin alakautta vaikka teen sen oikeasti yläkautta, T oli vähän pihalla mutta pysähtyi kyllä. Kun saatiin oikea käsimerkki niin hyviä stoppeja!

Ruutu. Mentiin n. 20 metrin päähän ja aloin juttelemaan vihjesanoja. Kun näytti siltä että haki katseella ruutua niin lähetin. Lähti hyvin laukalla, teki pienen kaarroksen vasemmalle puolessa välissä mutta sitten bongasi ruudun tosissaan ja hyvä stop alustalle. Pari lisälähetystä, palkka joko seisomisesta tai istumisesta, hyvä. Siirtoja ruudun vierestä ja sisältä, itse olin n. 10 metrin päässä, hieno!! Selkeästi tullut hiffaamista tämän asian kanssa, siirtelyt sujuu jo lähes mistä tahansa kulmasta ihan sairaan hyvin!

Vauhtinouto. Namikuppi taakse ja hakemaan, vapautus suoraan kupille. Eka kerta kun T:n kanssa tehtiin tätä, ollaan oikeastaan aina vaan treenattu pelkkää kisaliikettä. Laukkasi koko ajan, mutta kun tajusi idean että saa juosta kupille niin vauhti kasvoi ihan silmissä.

Askelsiirtymät seuraamisessa. Aika kivat, vasuri etenkin, edelleen avitusta mutta koitinpitää selän suorassa ja palkata vaan jalkaa pitkin.

Loppuun otin pienen ketjutuksen, pari (helppoa) kisamaista liikettä jossa pelkät suulliset kehut, kuten kokeessa ja viimeinen (vaikeampi) liike josta superpalkka eli vapautus repulle ja ruokakupille:

  • Kaukkarit: Hienot siirtymät i-m-i-m, perusasennossa haki hieman väljyyttä.
  • Luoksetulo: Hyvä stoppi ja vauhti, sivulletulo sopivan tiivis
  • Seuraa: Tarkoituksena oli palkata yhdestä askeleesta, mutta koska hieman keuli (mutta ei yhtään sivusuunnassa väljyyttä), niin tehtiin loppujen lopuksi kolme askelta, ja viimeisellä hieno paikka! Siitä siis ansaittu palkka.

Kotona ollaan tehty seuruuta sohvan ympäri, paikka säilyy hienosti tässä treenissä ja into on kova. Sen verran on vissiin siirtynyt kentällekin että sivusuunnassa paikka on selkeästi parantunut, häsääminen vaan tuo sitä keulimista (ja Tuike varmaan odottaa että palaan taas harppausaskellukseen, missä sen on itsekin harpottava).