Toinen osa kurssista oli eilen. Aloitettiin ensin maassa olevalla keikkuvalla laudalla, siitä kun juoksi yli niin sai palkan namialustalta. Tätä ollaan tehty nyt kotonakin jonkin verran ja T on selkeästi kyllä reipastunyt. Menee laudan yli kauheaa kyytiä. Tänää oli käytössä lauta joka keikkasi enemmän, eikä se tuntunut suuremmin haittaavan.

Keinulla jatkettiin samasta kuin viimeksi. Koira ylös keinun päähän, jossa aletaan keikuttamaan namia koko ajan syötellen. Keinun alla on edelleen maksipöytä, eli se ei laskeudu kuin puoleen väliin. Päivikki oli miettinyt meille uuden taktiikan, eli koiraa ei kehuta ekä kannusteta ollenkaan ennen kuin se on keinun päässä. Varmasti ihan toimiva taktiikka, Tuike on oppinut siihen että se saa palkkaa ja kehuja heti kun ottaa askeleenkin, vaikka oikeasti palkka pitäisi tulla vaan kun koko homma on tehty kunnolla. Ekoilla kerroilla se oli selkeästi ihan ihmeissään ja hidasteli kovasti (oli tosi vaikeaa olla hiljaa siinä vaiheessa). Kolmannella kerralla se tuli kuitenkin todella reippaasti ihan keinun päähän, ilman hidastelua. Eli ei paljon vaadi että hiffaa että palkan saa vasta kun tulee loppuun saakka.

Keinutukset menivät ihan ok, T söi namia, eikä reagoinut juurikaan, varsinkaan viimeisellä kerralla. Ekoilla kerroilla halusi mennä maahan keinutuksen ajaksi, viimeisellä kerralla riitti kun pisti etupään maahan. Voin kyllä sanoa että edistystä on tapahtunut jo näillä muutamilla kerroilla, eikä liike tunnu koirasta enää niin pelottavalta. Kolmas osa kurssista on tänään, edelleen jatketaan samoilla linjoilla.