Pitihän sitä sitten kuitenkin lähteä tokoilemaan kun oli niin tylsää. Aholaidassa Remmin porukka teki osa koemaisia treenejä ja häiriötä oli siis kivasti. Tuike oli alkuun avustajakoirana Iitulle luokspäästävyydessä ja paikkamakuussa. En ajatellut alkuun ottaa luoksepäästävyyttä ja se tulikin vähän yllärinä ja T oli niin täpinöissään että haukahteli vähän. Kun otettiin uudestaan ja rauhassa niin pysyi nätisti ja heilutti häntää. Paikkamakuussa pysyi hyvin koko kaksi minuuttia, tosin meinasi nousta istumaan kun jätin, sekin oikeastaan johtui vaan siitä että vire oli sillä tosi korkea ja se oli täpinöissään.

Sen jälkeen tehtiin omia juttuja, otettiin nyt avoimen luokan liikkeet katsastukseen ja tein alkuun vähän kuin koemaisesti. Nouto on innokas, perusasennossa on välillä väljyyttä ja kapulan ottamisen kanssa saa olla tarkkana. Ne nyt ainakin treenin alle.

Liikkeestä maahanmeno oli hieno, ei ongelmaa missään vaiheessa. Seisominen ei sen sijaan meinannut onnistua, T paineli maahan ihan suoriltaan eli ongelma on siirtynyt sinne päin :D. No kyllä sekin onnistui kun kiinnitin huomiota käskyn sävyyn.

Seuraaminen oli tosi kivaa, rauhallisella kävelyllä T tekee kyllä todella kauniisti, eikä välittänyt häiriöstä mitään.

Luoksetuloa testasin alkuun kunnon matkalla. Varmuudeksi annoin sekä käsimerkin että suullisen käskyn. Pysähtyi kyllä, mutta siihen meni kyllä metri tai pari. Siitä tuli tosi nätisti sivulle laukalla. Treenattiin pysähdystä lyhyeltä matkalta erikseen, silloin käytin pelkkää suullista ja pysähtyi tosi kivasti. Enemmän vaan toistoja siis lyhyeltä matkalta.

Kaukkarit oli tosi nätit, hieman ehkä koittaa ennakoida makaamista jos en ole tarkkana.

Kentällä myös ammuskeltiin starttipistoolilla, Tuike kyllä selkeästi huomasi paukahdukset ja pälyili sinne suuntaan, mutta ei missään nimessä menettänyt toimintakykyään, tehtiin A-estettä ja syöttelin sille namia ja hyvin toimi.