Tänään vuorossa sunnuntain agit. Oma koulutusvuoro junnuilla, jonka jälkeen Vesa ja Tuike kisaavien ryhmässä. Sillä aikaa tokoiltiin Viiman kanssa Viherlandian parkkiksella ja vielä lopuksi otettiin senkin kanssa vähän agia. Eli menoa taas riitti.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aloitetaanpas purkamaan Viiman tokot:

Seuraaminen: Imutusta, vasureita, ältsin hyvä vire ja fiilis. Välillä lelulla palkaten, joka tosin meinasi haukuttaa jonkin verran. Seuraa- ja valmis-käskyn vahvistusta.

Nouto: Tunnarilla. Iloinen haku, pikkaisen saalistusta. Reippaalla ravilla takaisin, riittää. Hyvä luovutus!

Luoksetulo: Stoppia namia heittelemällä, toimi hyvin. Muutamat läpijuoksut eteen ja lisäksi vielä sivulle tulon vahvistusta. Sivulle tuloihin saa hyvä fiiliksen kun tekee siitä sellaisen pelin että kumpi kerkeää ekana, johan alkaa pylly pyörimään.

Kaukot: Eka koko sarja, todella hyvä. Lisäksi palkaten sivulla maahanmenosta ja istumisesta. Loppuun ekan istumisen vahvistusta eri matkoista, kerran taisi jättää väliin jostain 10 metristä, mutta tosi hienosti teki suurimman osan. Hyvällä mallilla siis.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuike agiliiteli seuraavanlaisia ratoja:

Ja:

Pääsin katselemaan tokan radan menoa ja ihan ok näytti sujuvan eikä minun katselemiseni edes tuntunut pahasti häiritsevän. Aika haastavia ratoja parille (tai siis lähinnä ohjaajalle), mutta kyllä se siitä. Enemmän vaan pitäisi kuulemma päästä tekemään.

Viima agiliiteli ekasta radasta sovelletun pätkän eli esteet seuraavassa järjestyksessä: 1-2-3-4-5-2-8. Ihan kivasti neiti pelitti, tosin tuntui että varjoississa kohdissa olleita hyppyjä vähän epäröi. Lisäksi tehtiin hyppysuoraa, jossa hypyt lomittain ja alussa rengas. Rengas on hyvällä mallilla, Viima jopa karkasi sinne pari kertaa ja meni silti oikeasta kolosta. Muutama A ja kontaktin vahvistus, hyvä.