Tänään tokoteltiin jäähallilla. Päätin etten leikitä tai riehuta Viimaa yhtään, tuntui muutenkin olevan jo niin täpinöissään mukaan pääsemisestä. Mentiin kentälle ja Viima nosti jo valmiiksi kierroksia, otin sen luokse siliteltältäväksi ja seurailtiin maailman menoa ihan rauhassa. Toimi tosi kivasti ja kun alettiin tekemään niin oli sopivasti kuulolla. Pikkaisen meinasi haukkua jos oikein innostuin kehumaan, mutta lopetti kiellosta ja suurimaksi osaksi oli ihan hipihiljaa.

Levollisesta olotilasta oli hyvä tehdä alkuun paikkamakuu. Jätin namin Viiman eteen vahdittavaksi. Pikkaisen pää pyöri alkuun ohikulkijoiden perään, mutta pysyi hyvin, vaikka häiriötä oli paljon.

Seuraaminen on sujunut hienosti sisätreeneissä ja sama jatkui nyt. Paikka pysyi hienosti ja kontakti myös. Viima sai syödä jääkaappiin jääneet kananpalat ja kyllä muuten teki mieli tehdä hommia, oikein hyvä.

Eteentuloja palkaten namipiilosta eli treeniliivin helmasta. Viima on alkanut tajuamaan namipiilon idean, eli että sinne saa ryysiä kun lupa annetaan, kunhan tulee lähelle. Saatiin tehtyä kivoja eteentuloja ja intoa riitti.

Jättäviä liikkeitä tehtiin peruutellen, lähinnä maahanmenoa ja seisomista. Maahanmenot alkuun vähän hitaita, mutta paransi koko ajan, varsinkin kun lähdin itse ihan täysillä mukaan ja riekuin Viiman kanssa. Seisomiset toimi hyvin. Kiva leikki!

Kaukkarit oli erittäin hyvät, koko litania ja matkaa n. 7m. Tosin herkästi ennakoi sivulla maahanmenoa jo vihjesanasta, ollaan vissiin niin paljon tätä treenattu. Välillä voisi kokeilla ihan istumaan jättämistä ja siitä siirtymiä.

Loppuun seuraa ja vapautus namikupille. Oikein nättiä ja paikka säilyi, vaikka en nyt imuttanutkaan ollenkaan. Viima tosin meinasi tukehtua NEU:ta syödessään, kakoi varmaan 10 minuutti yhtäsoittoa. Sen siitä saa kun on ahne ja on liian hyvät herkut tiedossa...