Itse olen ollut pari päivää kipeänä, nyt onneksi jo parempaan päin. Ja koirat sitten. Rieha on sairaslomalla kaikesta riehumisesta eli treenaamisestakin, Tuike on sairaslomalla agilitysta ja Viima aloitti juoksun, joten se on tauolla ryhmä-/hallitreeneistä. Oman kipeytyminen toki on nyt ollut suurin syy parin odotetun treenin peruuntumiseen, mutta ei sitä terveenäkään hirmuisesti treenattavia koiria olisi. Varsinkin kun odotin hirmuisesti seuran uuden hallin avautumista ja sinne liitelemään pääsyä. Nyt siis ainut agikaveri on juoksutauolla. No joo, ei onneksi vakavaa, mutta kun olisi kovasti virtaa ja tuntuisi että koirissakin olisi. Naurattaa vaan, kun ei meinaa edes kolme koiraa riittää .

Ollaan me toipilaat vähän treenattu. Isot koirat on onneksi päässeet lenkille muiden toimesta, joten minun vastuulleni on päivisin jäänyt vaan Riehan viihdyttäminen. Sen kanssa ollaan jatkettu tunnarin opettelua ja siinä pelkästään idean hakemista, että kapulaa pitää nuuskia, ei purra, tuoda tai heitellä. Olen pitänyt omaa kädessä nyrkissä ja vasta haistelusta tulee palkka. Alkuun Rieha koitti kovasti purra ja riekkua, mutta muutaman kerran jälkeen haistelee jo varmasti. Välillä olen ottanut mukaan kasan vääriä maahan ja laskenyt oman kädessä niiden viereen. Tässä joutuu jo pikkukelpi hillitsemään itseään, ettei hyökkää kasan kimppuun. Hyvällä mallilla mennään vireen suhteen ja luulen, että sille alkaa haistelu nousta mieleen jo pelkästä vihjesanasta.

Jotain pientä muutakin ollaan touhuiltu kuten sivulle tuloja, eteentuloja lyhyeltä matkalta ja vähän paikallaan makuuta. Tuike on kaukojumppailut ja tykkään kovasti suunnasta missä tämä liike alkaa olla!