Sunnuntaina käytiin taas perinteisesti treenaamassa japsiporukan kanssa Doggien sisähallissa. Vielä taidetaan pari kertaa käydä, mutta muuten olosuhteet ulkonakin alkaa olemaan jo aikasta kivat. Kumpikin koirista pääsi taas toihuilemaan ja mukavaa oli.

Tuike:

Seuraaminen: Hihnassa. Aika kivaa ja edelleen vahvistui ajatus siitä, että muutetaan seuraamiskäsky. Kaikki s:llä alkavat käskyt aiheuttavat koirassa hyppypompun heti s:n tulessa, mutta jos sen jättää pois niin lähdöistä tulee paljon hallitumpia. Kova oli into ja kontakti nättiä.

Luoksetulo: Kumpaakin stoppia erikseen. Hyvin stoppasi, mutta alkoi saman tien ennakoimaan, eli sitten tehtiin vaan läpijuoksuja leluun. Tähän pitäisi ottaa joku suhde, että vaan joka viides olisi ehkä stoppi. Toisaalta taas kun ei nekään, varsinkaan kokeissa, ole niin varmoja. Joku tasapaino pitäisi kuitenkin olla.

Ketjutus ja palkka vasta lopussa:

  • Hyppynouto: Oikein nätti nouto, ei moitittavaa. Ehkä hinasen väljä perusasento.
  • Liikkeestä istuminen: Hyvin istui, mutta hieman meni sivuun istuessaan.
  • Luoksetulo: Ekalla kerralla kävi hyppäämässä hypyn, kun se sopivasti oli tiellä. Se oli pakko uusia ja sitten teki ok stopit. Noita ylimääräisiä juttuja ja esteitä pitäisi muistaa aina laittaa kentälle kun treenaa, ne kun vetää niin helposti huomion puoleensa.

Tunnari: Jenny liikkuroi. Kaksoiskäsky hakemiseen, mutta oma nousi ok. Palautus meni ok, mutta sitten tuli pieni paniikki, kun muut pystärit päättivät yhtäkkiä vetää kauhean varoitushaukun. Tuikelta meni ihan pasmat sekaisin ja se oli ihan tärinässä. Otettiin siitä sitten uusinta, nyt lähti heti ekalla, mutta tärinä näkyi siinä, että pudotti oman kerran ja häsäsi enemmän. Mutta ei mitenkään paha, kyllä se oma sieltä nousee aika varmasti.

Viima:

Seuraaminen: Käännöksiä taasen. Vähän oli jolkottelufiilis pinnassa edelleen, mutta ihan nätisti se teki, ei kuitenkaan millään suurella intensiteetillä.

Sitten Vimps saikin tehdä kaksi ketjutusta, ajattelin niiden nostavan fiilistä kun hetsasin kunnolla loppupalkkaan:

  • Kaukot: Kumpaankin istumiseen kaksoiskäskyt, maahanmenot ok. Vähän liikaa nuuskuttelua, eikä ollut hollilla.
  • Hyppy: Hyvä hyppy, mutta kaksoiskäsky tässäkin istumiseen. Nätti eteentulo, vähän vajaa perusasento, eli pikkuhiontaa.
  • Seuraaminen: Lyhyt suora ja siitä suoraan palkalle vapauutus. Koko ajan alkoi fiilis paranemaan, Viima kyllä skarppaa kun palkkaa ei tulekaan, enemmän vaan pitää näitä ottaa.
  • Seuraaminen: Nyt tuli huomattavasti pidempi pätkä, koska Vimps katseli palkkaa vähän liikaa ja halusin sen keskittyvän paremmin. Mutta yritti tosissaan, vähän liikaakin, kun perusasento pyöri melkein minun ympäri. Kontakti parani loppua kohden tosi hyväksi ja paikkakin säilyi.
  • Nouto: Ihan virallinen kisanouto, eikä yhtään himmailua. Selkeästi oli neidillä palkka mielessä ja fiilis sen takia hyvä. Luovutuksessa heti kun takapuoli osui maahan niin vapautus palkalle.