Raisa, Alli ja Naru seurana uudella kentällä. Tuike ihan intopiukkana. Vähän piti alkuun katsella Veskun perään (meni lenkille läheiselle purikselle) mutta unohti onneksi nopeasti. Aloitettiin seuraamisella, tein koemaisen pitkän pätkän, L:n muodossa. Alku meni hyvin, sen jälkeen välillä seilattiin hieman sivusuunnassa ja viimeisen täyskäännöksen jälkeen jättätti hieman. Kontakti oli kuitenkin ok. Neliötreeniä seuraamisessa vaan enemmän.

Luoksetulossa kävi taas niin että ekalla kerralla sivulletulo oli vino, josta en palkkaa ja otan saman tien uudestaan, jonka jälkeen T korjaa perusasennon suoraksi. Voikohan se olla nyt jotenkin yhdistänyt tämän yhdeksi liikkeeksi jossa kuuluu tehdä noin, koska tuo nyt tuntuu olevan joka kerta ohjelmassa :).

Kaukkareita tehtiin kunnon matkalla, yli 5 m. Todella hienot i-m-i-m-siirtymiset, ei ongelmaa.

Liikkeestä maahanmeno oli vaikea, treenattiin maahanmenoa sitten urakalla. Hyvin herkästi tarjosi puoliksi maahanmenoa, eli kyynärpäät jää ilmaan, varmaan olen sitä joskus leikin tuoksinnassa siitä palkannut. Palkkasin lelulla niin tuli mukavasti vauhtia tähänkin.

Noudossa ekalla kerralla vino perusasento, tokalle kerralle taas korjasi, joku siinä nyt on. Muuten oli innokas, nopea ja hyvä nouto! Loppuun tehtiin vielä ruutua, ekalla kerralla oli käytössä nami, sen jälkeen lähetin ruutuun ilman namia ja palkkasin sinne seisomisesta. Matkaa ehkä 10m ja aika mukavasti se ruutuun juoksi ilman näkyvää ärsykettäkin.