Lähdettiin käymään huvikseen Remmin henkilöryhmä-/makkararinkitreeneissä. Mukava treeni, kumpikin sai tehdä seuraamista henkilöryhmässä ym. häiriöjuttuja mitä ei tule niin usein treenattua.

Henkilöryhmässä Viima alkuun pikkaisen katseli ihmisiä häntä heiluen, mutta se meni nopeasti ohi. Tehtiin kiertelyjä ja kaarteluja ensin hihnassa ja sitten ilman. Suurimmaksi osaksi tosi hieno kontakti ja paikka. Vaikemmat kohdat on kiertämiset niin, että Vimps on ulkopuolella, silloin herkästi jätättää. Sisäpuolelta kierrot sujui hienolla kontaktilla. Lisäksi Vimps pääsi leikkimään juoksuntarkastusta pari kertaa, ihan vaan että sai palkkaa siitä, ei ongelmia. Viima sai osallistua vielä makkararinkiin, ja mukavaa oli.  Nyt oli hyvä motivaatio tehdä, eikä juoksut haitanneet. Loppuun leikittiinkin kunnon saalisleikit ja Viima oli innoissaan mukana, eikä olisi malttanut lopettaa millään. Siinä ohessa pikkaisen vauhtiluoksetuloja leluun ym. pientä. Kiva että hormonit ei enää ihan vie ja selkeästi tykkäsi riekkua ja tehdä.

Tuiken henkilöryhmä lähti hyvin käyntiin, pari kertaa sen piti ihan vähän käydä nuuskaisemassa ihmisiä, mutta sen jälkeen teki taas mainiosti. Olin tosi tyytyväinen sen paikkaan ja kontaktiin, sekä hienoon ilmeeseen. T:lle tehtiin myös juoksuntarkastuksia palkaten ja parhautta eli makkararinkiä. Siinä oli ihmisten sormet kovilla kun ahne pieni koira tärpätti menemään. Rakensin sivuun vielä ruudun, pallopalkalla paikkaa ja bongausta. Erinomainen meininki! Lisäksi liikkeestä istumista, joka pelasi hyvin ja luoksetulon seisomisia käsimerkillä. Ihana into ja pätevä pieni!