Viimuska pääsi taas maneesiin tuurausvuorolla. Intoa oli kovasti ja olikin mukavaa että treenejä oli useampi niin ei aika käynyt pitkäksi.

Eka pätkä oli itsenäisesti tehtävä irtoamistreeni:

16.3.08viima1.JPG

Viima oli aivan upea, paineli ihan täysiä sivuilleen vilkuilematta. Sai itsekin pistellä parastaan. Putki siis vetää kyllä hyvin puoleensa ja palkkasin vielä lelulla mikä toimi hienosti. Hypyissä ei mitään ongelmaa, upeita lennokkaita hyppyjä.

Toinen pätkä oli myös itsenäinen:

16.3.08viima3.JPG

Taas näkyi hyvin putken houkuttelevuus, pystyin lähettämään Viiman putkeen aika kaukaa ja meni sinne hienosti ja täysiä. Pituus sujui myös ongelmitta, ei yhtään kosketusta vaan hienoja pitkiä loikkia.

Ohjattuna oli hyppytreeni:

16.3.08viima2.JPG

Arvasin että tämä oli Viimalle vaikea. Vaikka se onkin hypännyt nyt ongelmitta niin takaakierrot ja kulmahypyt on olleet tosi haastavia, eli vieläkin varmaan vähän jumittaa selkä (hierottavaksi ollaan menossa taas pian). Ekalla kerralla kävikin niin että V hyppäsi ekan hypyn ja jäi haukkumaan esteiden taakse. Eikun uudestaan. Tällä kertaa V ratkaisi tylsän hyppyongelman syöksymällä takana olleeseen putkeen, jota oli samaa aika tekemässä aussie. Onneksi neidit eivät ottaneet yhteen, aussie kerkesi juuri ulos putkesta kun Viima meni sisään. Tässä näkyi taas Viiman ongelmanratkaisu, lähdetään pois ja tehdään jotain kivempaa. Tässä tyhmästi keräsin itse koiralle painetta kun koitin karjua kieltoa, mikä sai Viiman vaan vetämään hännän alas ja korvat luimuun ja edelleen tekemään putken. Olisi pitänyt vaan iloisesti ja reippaasti kutsua koiraa, silloin Viimalle ei tule sellaista "voi ei, nyt meni väärin"-fiilistä. No kerkesin vähän säikähtää että koirat törmäävät, onneksi mitään ei käynyt.

Saatiin 2-hyppykin toimimaan kun vaan käskytin tiukemmin ja ajoissa. Ei siitä mitään supertiukkaa käännöstä tullut mutta meni kuitenkin. 3- ja 4-hypyt meni hienosti, mutta 5-hyppy olikin iso ongelma. Viima vissiin hallitsi nyt tuon suoralla irtoamisen vähän liian hyvin ja jatkoi vaan matkaansa kiertäen 5-hypyn. Tätä ei saatu toimimaan sitten millään, neiti oli selkeästi päättänyt että näin tämä tehdään. Loppuvaiheessa rupesi jo keräämään painetta epäonnistumisista ja annettiin olla, otettiin 5-hyppy yksittäisenä ja palkaksi ihana-ihqu vinkupallo.

Pujottelu yksittäisenä meni aivan mahtavasti kummaltakin puolelta. Pitää vaan itse olla rohkeampi ja antaa Viiman mennä, se haki jo hienosti vauhtia kun vaan käskytin koko ajan lupaa mennä. Vasen puoli sujui myös ihan yhtä hyvin.

Keinu oli tänään vaikea, kauheasti se koitti minua miellyttää ja heilutti häntää ja yritti, mutta tuli keinulta alas pari kertaa. Saatiin kuitenkin yksi oikein hyväkin suoritus.

Kokonaisuutena mukavat treenit, pujottelu ja irtoaminen lämmittivät erityisesti mieltä.