Laukaassa ohjatuissa. Ihme kyllä ei satanut, vaikka muuten jäätävän kylmää olikin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Viima

Otettiin alkuun kaupan eteen jättäminen. Arvasin että alkaa haukkumaan perään, oli eilen mukana T:n agitreeneissä ja siellä pääsi vähän räyskyttämään. Niin teki nytkin, istui ja kuulemma haukkui mun perään, ei vilkaissutkaan häiriökoiraa. Tuomarista riippuen tuo menisi läpi, pätkääkään aggressiivisuutta siinä ei ollut, sellaista volinaa vaan. Piti uusia tämä että oisin kunnolla kieltänyt, mutta se sitten unohtui.

Paikkamakuussa ja seuraamisessa tuli ongelmia. Joku naksusi, ja eihän V pysynyt paikkamakuussa. Sen sijaa seurasi jopa ihan ok henkilöryhmässä ja kissanruokapalkka himotti suuresti. Pikkaisen meinasi nuuskia ihmisten käsiä, mutta ei mitenkään pahasti ja piti suurimmaksi osaksi hyvän kontaktin ja paikan. Sen jälkeen palkkailin sitä vaan tosi paljon läheltä paikkamakuussa ja hyvin se siellä pysyikin, kunhan vaan olin tukena.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuike

Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. BH-tyyliin, ekaa kertaa, hienosti meni. Tietysti bh:ssa lähtisi pisteitä suoraan sivulle tulosta, mutta eipä se mitään. Hypittiin myös henkilöryhmässä, meni oikein kivasti.

Liikkeestä istumisia. Neiti tärpätti ihan täysiä ja tarjosi kaikkia mahdollisia asentoja. Saatiin sitten jopa niitä istumisiakin Nauru.

Paikkamakuu. Katastrofaalista. Se on nyt oikeasti keksinyt sen että nousee ylös tai istumaan ihan samantien kun menen piiloon. Pikkusika. Tehtiin niin että Birgitta kävi käskemässä maahan ja neiti oli taas hyvin loukkaantuneen oloinen, että joku kehtaa puuttua sen prinsessamaailmaan... Mutta sitten se keksi sen että nousee ylös myös silloin kun Birgitta tulee piiloon. Ihan mahdoton. Tehtiin omaan tahtiin uusinta ja käväisin vaan piilossa, josta heti palkka kun makasi. On se kyllä nyt yksi pieni porsas, tätä pitää nyt tosissaan katsoa. Luulen että se, että joku muu käskee sen maahan toimii paremmin kuin se ,että aina "palkkaan" sen kun itse palaan sitä laittamaan.

Loppuun kaukkarit, Birgitta liikkuroi ja häiriköi. Sairaan hyvät siirtymät, kympin liike! Loppuasennossa sivu-käsky toimii hyvin.