Päivällä käytiin Hannan treeneissä Aholaidassa. Olipa mahtis treeni, tosi hyvä fiilis ja Tuike ihan mahtava.

Ruutu: Hanna rakensi, lähetys reippaasta 25metristä. Haki katseellaan tosi hyvin ja lähti ihan täysiä ja juoksi suoraan ruudun reunalle ja yhtä vauhdikkaasti takaisin, ilme oli sellainen että "tuolla, tuolla se ruutu on, mä löysin sen, jee". Eikun uusi lähetys ja tällä kertaa meni perille saakka ja hyvä seiso. Mutta mahtava fiilis, Tuike ei epäröinyt yhtään ja paineli ihan täysiä! Siirtelyjä, alkuun lätkän kanssa ja sitten ilman. Oikealta oli vaikeampia, mutta teki hienosti hommia ja haki itse uutta paikkaa. Saatiin tosi hyviä toistoja! Läksyt: Edelleen siirtelyä ja ilman lätkää, seiso-maahan-treeniä ruudussa ja muutenkin stoppia enemmän mukaan. Myös ruudusta seuraamiseen lähtö ja merkiltä ruutuun meno mukaan treeniin!

Seuraaminen: Eka katsottiin missä mennään, oli hyvä ilme ja paikka on parantunut huomattavasti, jee! Läksy: Tipuaskelten joukkoon normaaleja askelia ja taas tipuaskeliin, ettei pääse keulimaan. Edelleen seinän viertä ja paljon kulmia että paikka vahvistuu. Oma palkkakäsi tiukemmin kiinni jalassa, koira ottaa namin enkä minä työnnä sitä koiralle.

Ohjattu nouto: Näytettiin miten ollaan tehty kahdella pallolla, Tuike parin metrin päähän pallojen eteen. Lähetys vasemmalle ja nouti hyvin. Kuulemma tosi hyvä. Läksy: Matkaa pidemmäksi koiran ja esineiden välillä, keskelle joku kolmas esine (joku muu kuin noudettavat).

Loppuun otettiin ketjutus, ekana helpot liikkeet ilman palkkaa ja loptus vaikeaan ker palkan. Hanna liikkeenohjasi koemaisesti:

  • Nouto: Nätti nouto, laukalla ja varma nosto. Sivulle tulo ok, muistettava olla selkeämpi kapulan ottamisessa.
  • Kaukkarit: Erinomaiset!!
  • Seuruu: Ohjattu lähtö ja seuraa-käskyn jälkeen nami ja leikki kontaktista.

Tosi hyvä lopetus, T oli ihan innoissaan! Se on kuulemma välillä ihan biilo-bc Nauru.

Illalla tehtiin tunnaria. Koiran vire oli ihan väärä eikä järkeä ollut mukana ollenkaan. Toi oman jos vahingossa osui kohdalle, muuten nousi mikä vaan eteen sattui tai vaikka monta kerralla. Liian vauhdikas lähtö tekemään ja liian vaikea paikka (kentän reunalla oli esim. rullakebabin jämät mitä T kerkesi syödä ennen kuin huomasin) tälle tasolle. Sen sijaan puunkierrot ja siitä luoksetulon stopit oli oikein kivoja.