Viiman kanssa käytiin aurinkoisessa säässä tokoilemassa uimahallin parkkiksella. Lelut sai taas kovasti kyytiä ja sujui oikein mukavasti.

Nouto: Otettiin pariinkin otteeseen. Alkuun leluun vaihtoja, jotka sujui tosi kivasti kun tajusi idean. Hyvin tulee ja vaihtaa leluun lennosta. Sitten muutamia kisamaisia odotteluineen ja eteentuonteineen. Ekalla kerralla juoksi kapulalle ja jäi heiluttamaan sinne häntää. En reagoinut muuten, kuin kääntämällä selän ja menemällä kyykkyyn. Kohta Vimps toikin kapulaa tarjolle. Sen jälkeen toikin pätevästi ilman ylimääräistä häsäystä. Erityisen tyytyväinen oli loppuasennon tiiviyteen.

Kaukot: Taas vaan eri matkoista siirtymiä, hyvin sujui.

Luoksetulo: Vauhdilla suoraan leluun. Kerran varasti, mutta palautin ja sen jälkeen pysyi hyvin. Muutamia stoppeja namipelillä, hyvin toimi. Lisäksi vielä eteentuloja lyhyeltä matkalta paikkaa tiivistäen.

Seuraaminen: Ensin pätkiä lelulla ja sitten käännöksiä imuttaen. Edelleen vasureissa meinaa paikka irrota jos ei ole kädessä kiinni, eli treeniä edelleen.

Lopuun parit ketjutukset ja vapautus ruokakupille. Tästä tuntui tykkäävän paljon. Ensin pidempi seuraamispätkä ja siitä vapautus. Vasurissa paikka löystyi, muissa käännöksissä hyvä. Sitten yhdistelmä seuraaminen+nouto, tosi pätevä oli kaikin puolin ja siitä oli hyvä vapauttaa palkalle. Näitä lisää.

--------------------------------------------------

Tuike pääsi illalla vielä japsiporukan hallitreeneihin. Tosin tänään Tuike oli ainoa japsi, paikalla lisäksi bc Pipsa ja mitteli Nala. Tuike on jo ihan ehdollistunut paikkaan ja on aivan innoissaan kun pääsee halliin.

Paikkamakuu: Tuike oli ihan tärpätitärpäti kun jätin sen, ja nousikin samantien kun menin komeroon piiloon. Palautus ja tiukempi käskytys, sitten pysyi hyvin reippaat pari minuuttia, minkä olin piilossa. Oven raosta kurkin ilmettä ja pää pyöri kyllä aikamoiseen tahtiin, kun muut palkkailivat ja asettelivat koiriaan. Hyvin kuitenkin pysyi ja mikäs sen parempaa häiriötreeniä.

Seuraaminen & liikkeestä istuminen: Näitä tein seinän viertä pitkin, paikan vahvistamiseksi. Todella hieno kontakti ja ilme kummassakin! Istumiset oikein sujuvia ja hyviä. Tosi hyvä!

Hyppynouto: Tuike oli heti ihan innoissaan kun hyppy otettiin esiin. Alkuun varastikin kapulan perään pari kertaa, ekasta vielä palkkasin, koska muuten noudot oli aivan supereita. Sen jälkeen vähän tiukempi odota-käsky ja johan pysyi. Edelleen todella hienot noudot, menei ja tuli vauhdilla ja perusasennotkin hyvät. Loppuun tein vielä tahallani pari tosi vinoa heittoa ja näistäkin neiti suoritui loistavasti ja ilme oli ihana.

Kaukot: Rakensin karsinan ja takapalkka mukaan. Ihan sikahyvät s-m-s-siirtymät! Nyt oli ekaa kertaa matkaakin kunnolla, varmaan sellainen viitisen metriä, mutta toimi todell hyvin. Jalat paikallaan ja ekoilla käskyillä. Jee!! Tosin m-i-siirtymät olikin alkuun vaikeampia ja T tarjosi vaan uppeja, mutta kohta muistui nekin mieleen. Loppuun sitten litania i-m-s-m viidestä metristä ja se oli SUPER !

Tunnari: Tämän menin pilaamaan itse. Ei pitäisi lähteä soveltamaan liikoja, kun on sujunut niin hyvin ilmankin. Eli päätin kokeilla superpalkkaa takana, että voisin vapauttaa sinne suoraan tuonnista. Ja vaikka juuri olin viime viikonloppuna keskustellut että ei kannata alkaa pelaamaan vireen kanssa liikoja... No palkkahan toimi niin kuin pitikin, eli magneettina. Kääntyessäni Tuike koitti kääntyä mukana varmaan kolme kertaa, koska pitihän senkin saada katsoa ruokakuppia. Lähetyksessä ei meinannut lähteä millään, koska edelleen se palkka oli siellä takana. Oma onneksi nousi hienosti, mutta tuonnissakin piti himmailla ja koittaa katsella palkkaa. Tosi tyhmä veto siis. Uusittiin homma ilman palkkaa, nyt pysyi käännöksessä hyvin, mutta lähetykseen taas useampi käsky, oma kyllä nousi taas ongelmitta. Tein sitten itsekseen vielä sivussa kahdella kapulalla ja sitten lähti taas hienosti ekalla käskyllä. Eli muistio itselle, älä ala sekoilemaan hyvän liikkeen kanssa...