Lomailtu on ja kivaa oli! Krakova oli tosi kaunis ja mukava kaupunki, aika kului kyllä nopsaan. Koirat oli koko ajan mökillä, missä ovat kuulemma juosseet ja selkeästi syöneet hyvin, neiti Tuike ainakin. Ihan parasta käytöstä ei kuulemma aina ollut ilmassa kun en ole kieltämässä, mutta muuten oli sujunut hyvin.

Meillä alkaakin parin viikon päästä mielenkiintoinen kausi, kun lähden opiskelemaan Kuopioon. Homma tulee toimimaan niin, että olen itse viikot siellä ja koirat sekä Vesa täällä Jyväskylässä. Sieltä sitten ajelen aina kun pääsen (eli todellakin aina kun pääsen), uudella omalla autolla ja koitellaan treenata koirien kanssa sitten niin paljon kuin keritään. Vakituinen agitreenipaikka jäi nyt sitten hakematta tuon takia, mutta eiköhän me itsekseen päästä treenaamaan ja välillä toivottavasti myös jonkun valvovan silmän alla. Tokovalmennukset sen sijaan jatkuun toivottavasti viikonloppuisin. Hieman hirvittää, miten selviän ilman koirien kanssa touhuilua, mutta onneksi matka ei ole pitkä ja Vesan kanssa ne on hyvässä hoidossa kuitenkin. Eli näin mennään nyt ainakin tämä syksy, katsellaan sitten miten jatkossa.

Tänään palauteltiin vähän mieleen treenejäkin ja ihan kuin tauko olisi taas tehnyt erittäin hyvää. Tuike teki tunnaria. Ainoastaan ekalla kerralla häsäsi ja nappasi väärän suuhun ennen kunnon haistelua, sen jälkeen kaksi seuraavaa toistoa oli aivan erinomaisia!! Tosi hyvä haistelu ja varma oman nosto kummallakin. Seuraamisen siirtymiset oli erittäin hienoja ja kaukoissa oli ihana ilme ja keskittyminen. Kaukoissa pitää ottaa työn alle enemmän s-i, siinä vetäisee herkästi maahan. Viima sen sijaa oli vähän väsähtänyt, pikkaisen tehtiin seuruuta, ja siihen homma jäikin kun saatiin hyvää pätkää.