Yksi vapaa hujahti taas mukavasti. Aamupäivä duunissa JATin kisoissa ja sen jälkeen lähdettiin vielä Jennyn ja pystärien kanssa treenaamaan. Paikka oli meille ihan uusi, joten vähän sitäkin puolta.

Riehaa en tuolla uskaltanut hulluna riehuttaa, koska pohjana oli asfalttia ja se tuppaa tekemään niin sata lasissa. Seuraamista tehtiin, sujui hyvin ja takapuolikin saatiin pysymään kohdillaan. Liikkeestä maahanmeno on jo aika ok mallilla, kestoa vaan puuttuu. Seisomista ei vielä niin hyvin hiffaa sivulta, edestä kyllä stoppaa hienosti. Kaukojumppa sujui hyvin ulkonakin. Luoksareissa tehtiin taas vaan eteentuloja lelun kanssa, kivasti hakee istumista sen avulla. Loppuun vielä lyhyet paikallaolot sekä maassa että istuen. Maassaolo sujui hienosti, istumisessa ehti kerran nousta. Matka eikä aika ole vielä pitkiä ja palkkailen hyvin tiheästi, mutta pääasia että pysyy, vaikka Jenny treenaili lähellä.

Tuike jatkoi liikkeiden välien treenausta. Jenny liikkuroi meille ystävällisesti kolme siirtymää ympäri kenttää, joista yksi oli merkille, eli koemaista fiilistä. Aika kivasti sain vireen pysymään. Se näkyi erityisen hyvin siinä kun otettiin kolmannen siirtymän jälkeen seuraamispätkä. T oli alusta asti todella hyvin hereillä, paikka sälyi ja vire oli ihana! Tuolla seuraamisella saataisiin jo aika kivojakin pisteitä. Oikeasti jos vireongelmat saisi noita välejä treenaamalla kuntoon, niin mikäs siinä. Ihan pikku-T! Lisäksi naksuttelin sille vielä erikseen seuraamista ja sivulletuloja, luoksarin seisomista ja kaukojen seisomista. Tosi pätevää menoa.

Viima pääsi tekemään viimeisenä ja sekin oli ihan liekeissä. Tein sille sellaisen pidemmän pätkän johon sisältyi seuraaminen, liikkeestä maahanmeno, liikkeestä istuminen ja luoksetulo. Kaikki tehtiin peräkkäin, ilman palkkaa ja lähtien aina suoraan edellisen lopusta. Eli vähän erilaista treeniä vaihteeksi. Ja tuntui että Vimps tykkäsi kovasti. Seuraaminen oli super alusta loppuun, liikkeestä maahan jäi ekalla kerralla seisomiseksi, mutta uusittiin samantien ja meni hyvin maihin. Liikkeestä istu sujui upeasti, vaikka ei olla juuri treenattu ja luoksetulo oli vauhdikas ja eteentulo hyvä. Tykkäsin kovasti tekemisen meiningistä. Ehkä Viimankin ongelmana on ne liikkeiden välit, joissa vire laskee. Nyt kun vedettiin reippaasti kaikki putkeen, niin tuntui vaan, että vire nousi.

Taitaa olla ohjaajan ongelma se, ettei osaa opettaa koemaista tekemistä eli sellaista yhtenäistä suoritusta... Pöh ja eikun lisää treeniä.