Tänään käytiin Varkaudessa juoksemassa kaksi agirataa helteestä huolimatta. Kovasti mietin lähdetäänkö, mutta onneksi mentiin, eikä helle haitannut Tuikkusta juuri ollenkaan. Kummatkin radat tuomaroi Marja Lahikainen.

Ekalle radalle saavuttiin juuri ajoissa, kerkesin ilmottautua, vaihtaa kengät ja kantaa kamat radan reunalle kun rataantutustuminen alkoi (mitenniin turhan kiire aikataulu..). Onneksi Vesa oli mukana ja piti sekä kävelytti koiraa. Otettiin kummallekin radalle uusi lähtötapa, Vesa piti Tuikea vähän matkan päässä ja mie yllytin sitä tulemaan, josta sitten suoraan lähtö radalle. Kummallakin radalla se meinasi vähän katsoa lähdössä V:n perään, mutta unohti samantien kun lähdettiin ja into oli kyllä valtava. Eka rata oli tosi mukava ja Tuikkusella hieno meno ja meininki. Silti se oli hallussa, vaikkakin välillä juuri ja juuri, ja selvitettiin kaikki ansapaikat (eli putket, jee!!!). Joissain kohden vedettiin kyllä vähän kurvit pitkiksi, eikä karkaaminen ollut kaukana, mutta silti se kuunteli. Puomilla vauhti kostautui ja T hyppäsi komeasti koko alastulokontaktin yli. Eipä siinä sitten mitään, muu rata oli hieno ja puhdas ja tällä viitosella sijoituttiin toiseksi ajalla -1,51, voittajan saadessa yliaikanollan. Eli ei ollut nolla kaukana, hieman harmitti, mutta olipa muuten ihan mahtis rata.

Tokalla radalla vauhti tyssäsi hieman keinuun, mutta T sen kuitenkin selvitti. Siitä putkeen ja puomille hienosti (eikä puhettakaan kontaktien roiskimisesta). Renkaan jälkeen tuli välistäveto hypylle ja en kääntänyt ohjausta tarpeeksi ja T hyppäsikin hypyn väärään suuntaan. Tuossa meni pasmat vähän sekaisin ja pujottelussa tuli sössittyä vielä vähän, mutta loppuradalle saatiin taas ihan mahtava fiilis ja vauhti, eli oikein positiivinen kokemus sekin.

Eikun uutta putkeen vaan, tulossaldokin on nyt korkattu Hymy.