Tuike pääsi lappalaiskoirien tokotreeneihin mukaan ja tehtiin muutamia juttuja. Seuraaminen oli aika hyvää, kontakti oli hieno ja paikka säilyi. Tehtiin eri pituisia pätkiä ja paljon käännöksiä. Luoksetulossa oli jostain kumman syystä vaikeuksia paikalla pysymisen kanssa, ensin se lähti tuleemaan kun käännyin ja hengähdin, tokalla kerralla nousi istumasta seisomaan kun lähdin kävelemään. Kolmannella kerralla onnistui ja luoksetulo oli hyvä. Tehtiin yksi myös pysäytyksen ja pallon kanssa ja toimi oikein mukavasti.

Liikkeestä seisominen toimi hyvin, mutta liikkeestä maahanmenossa oli ongelmia, ei meinannut mennä maahan sitten millään. Treenailtiin sitten maahanmenoja peruutellen ja tarvittaessa käsiavuilla vahvistaen. Kaukkarit toimi kyllä hyvin, eli siinä ei näkynyt maahanmenossa mitään ongelmaa.

Treenien jälkeen lähdettiin metsälenkille Raisan sekä porkkisten Narun ja Allin kanssa. Tuike taisi luulla joutuneensa porokoira-helvettiin :D, mutta alkutäpinöiden jälkeen koko porukka tuli oikein mukavasti toimeen.