Katsokaa nyt miten suloinen se on, ihana pikkukoiraseni! Kiitos Maaritille kuvista! Minen voi karsia näistä yhtään .

Seuraamista

Liikkeestä istuminen

Luoksetulo

Oho, se merkki oli tossa pari metriä taaempana :D.

Ruudun bongausta

Ruudussa pätevänä

Ja lähtö on vauhdikas

Sitten vielä noutoja, metalli

Ja tunnari

Tuike sanoo vakavana, että toko on kivaa!

Näistä ihanista, hyvän mielen kuvista sitten vähän ikävempiin juttuihin. Tuike on saanut nyt kaksi kertaa jonkunlaisen kohtauksen. Se tulee luokse nostellen ensin etujalkaansa, sitten takajalkojaan, kunnes siltä alkaa mennä tasapaino ja se kaatuu. Maassa se makaa selkä ja jalat jäykkänä muutaman minuutin ajan, kunnes kohtaus menee ohi. Se on koko ajan ihan hereillä, seuraa tapahtumia ja hakee tukea. Kohtauksen on kestäneet reippaan 5 min ja kun se menee ohi, niin T on ihan täysin normaali.

Syystä ei ole vielä tietoa, mutta epäilynä on epilepsia tai sitten ihan kipukohtaus. Sain toisen kohtauksen videolle ja osa katsoneista on ollut sitä mieltä, että ei vaikuta epilepsialta, vaan joltain krampilta, kivulta tmv., toiset on taas olleet sitä mieltä että voi hyvinkin olla epilepsia.

Eihän tässä muu auta, kuin alkaa selvittämään. Onneksi Tuike on muuten ollut ihan täysin normaali, joten sen normielossa ei noita kohtauksia huomaa. Se on nyt ensimmäisenä hoitona saanut Back on Track-loimen niskaan sisälläoloajaksi, lisäksi B-vitamiinikuurin ja tilailin sille muitakin nivelvalmisteita. Ensi viikolle täytyy yrittää saada ainakin fyssarille/hierojalle aikaa, että voidaan alkaa sulkea pois lihasperäisiä jumeja.

Ihan sama mitä siellä on taustalla, kunhan sen vaan saisi hoidettua niin, ettei vaikuta normaaliin eloon ja pieni rakas saisi porskuttaa menemään omana hömppänä itsenään!