Kilpailevien treenit. Ilma edelleen jäätävän kylmä, höystettynä tuulella ja sateella. Piti ainakin pistää kunnolla töppöstä toisen eteen että pysyi lämpimänä.

Rata oli tänään tälläinen, joukossa vähän erikoisempia esteitä (pussi tosin oli korvattu hypyllä olosuhteiden takia):

1244143378_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuike veti taas hyvällä vauhdilla ja menoa riitti. Varmistelin itse liikaa 4-hyppyä, ja käänsin koiran liian ajoissa. Kun annoin sen vaan mennä, niin hyppäsi itse hienon ja tiiviin hypyn kera tiukan käännöksen. Sarjaeste oli myös haastava, putki oli lähellä ja myös putken toinen pää oli suoraan näkyvillä. Kun koitin itse liikkua pöydän puolelta niin T teki sarjaesteen hienosti, mutta painoi väärään päähän putkea. Testattiin tähän valssia, sekä B- ja C-hypylle ja toimi hienosti. Loppuun otettiin tähän myös sylikäännöstä ja vaikka se itselle onkin vaikeampi ohjaustekniikka, niin se toimi hienosti, varsinkin kun kouluttaja oli palkkaamassa T:n lelun kanssa C-hypyn jälkeen. Pitäisi uskaltaa käyttää muitakin ohjaustekniikoita rohkeammin, Tuike ne handlaa kyllä.

Loppusuoralla oli hyvä vauhti ja pöytäkin toimi yllättävänkin hyvin vauhdista huolimatta. Ainoastaan kerran tuli alas sieltä ilman lupaa. Kokonaisuutena tosi kiva treeni ja teki töitä täysiä inhasta kelistä huolimatta.