Uusi kenttä, Raisa, Naru ja Alli seurana. Oli ehkä vähän liian ihkua pikkuporokoiralle. Lisäksi se oli ihan sikäterävänä ja kaikki epäilyttävät ohikulkijat sai pöhinää osakseen. No saatiin me tehtyäkin, kun vaan vaadin sitä tekemään. 

Seuraamista lyhyttä pätkää, edelleen käännöksiä ja kaikkea yllättävää. Paikka säilyi hyvin ja kontakti ok. Kontaktitreeneistä on ollut selkeä hyöty, seuraa-käskyn kuullessaan nostaa kontaktin lähes automaattisesti vaikka haahuilisikin ensin jossain muualla.

Luoksetulot oli hyviä ja innokkaita.

Kaukkarit toimi hyvin, kunhan kontakti oli kohdillaan. Siihen ei ole vielä löytynuyt tuollaista ihmesanaa millä kontakti nousee. Ekalla kerralla ei ragoinut käskyihin mitenkään, kunhan vaan katseli leikkivää Narua...

Seisomista treenittiin niin että heittelin namia mahd. kauas ja kutsuin, matkalla seis-käskyn ja taas lentää nami. Tämä oli Viimasta tosi kivaa ja tuli vauhdikkaasti ja pysähtyi hyvin.

Loppuun pikkaisen pidempi seuraamispätkä, edelleen tosi monipuolista kera käännöksin, ja siitä isompi palkka purkista. Meni kivasti ja kontakti säilyi.

Treenien jälkeen käytiin koko porukka metsälenkillä ja se oli kyllä Viimasta sairaan kivaa, ihanaa myös että Raisa oli  ottanut mukaan furminaattorin jolla saatiin kapisesta kojootista vähän koiramaisemman näköinen. Laihalta se sen sijaan kyllä näyttää kaikkien karvojen irrotessa Nauru. Tuikekin paineli porokoirien kanssa ihan onnessaan, se ei edes paljon jaksanut äristä Narulle ja sen sijaan juoksi ja kieri kakassa ihan onnessaan.