Oma ohjaajamme oli poissa ja tuuraajana oli Patrikaisen Mimmu. Tehtiin sama rata, mitä 3-luokan kisaavat olivat juuri harjoitelleet:
Photobucket

Alku meni oikein kivasti, Tuikella oli vauhtia ja intoa. Juoksin itse esteiden vasemmalla puolella ja 4-hypylle, tuli siis takaaleikkaus, joka sujui hienosti. Ekan putkeenmenon jälkeen tuli ongelma, vienti pujotteluun oli tosi pitkä ja T lukitsi edessä olleen A:n. Otettiin tähän käyttöön lelu, eli iheti kun T tuli putkesta, lelu esiin ja sen avulla kuljetus pujotteluun. Se sujuikin tosi hyvin, T ampaisee lelun perään ihan innoissaan ja A-este unohtui. Pujottelu meni suurimmaksi osaksi ok, tässä pystyi hyvin käyttämään ohjattua sisääntuloa ja se toimikin hienosti. 8-hypyn jälkeen, siellä odotteli taas se ihana A, mille Tuike ampaisikin. Siinä piti ottaa kunnon haltuunotto peruuttaen niin meni hyvin putkeen, loppupätkä sujui tosi kivasti ja taas otettiin lelulla kuljetus pujotteluun niin muut esteet jäi huomiotta.

T teki tosi kivasti, tuo lelulla vedättäminen on hyvä juttu kun Tuikelle nuo pitkät kuljetukset ei ole kovin helppoja. Muuten luki rataa tosi hienosti ja saatiin tiukkoja käännöksiä ja vauhtia reilusti.

Keinua tehtiin yksittäisenä. Kerran pääsi hyppäämään alas, kun lähti peruuttamaan keinun laskeutuessa. Muuten tuli, mutta aika vaivalloisesti, eka kerta on yleensä se paras kun sitä kauhistusta ei kerkeä tulla. Kiva kuitenkin että ei uudestaan yrittänyt hypätä alas tuon yhden kerran jälkeen, kovasti se kyllä koittaa tehdä niin kuin pitäisi ja kyllähän se oikea suoritus sieltä tuleekin, mutta aika varovaisesti mennään.