MEJÄ-kokeen jälkeen raahauduttiin vielä treenaamaan, Viima tosin sai lepäillä. Eli Killerille ja Vesku avusti liikkuroinnissa.

Rieha:

Seuraaminen: Lähtöjä likkuroidusti. Palkkaa vaihdellen pelkästä katsekontaktista, välillä parista askeleesta. Loppuun tehtiin vielä pidempää pätkää Veskun ympäri kierrellen. Oikein pätevää menoa.

Luoksetulo: Palkkailin istumisesta ja koitin olla selkeä, eikä tullut yritystäkään maahanmenosta. Eteentulot oli taas priimaa, hienosti se on tuon hiffannut nyt.

Stopit: Tehtiin lähinnä seisomisia, koska kai se on niitä vaikeitakin juttuja treenattava. Tein eläinkokeita ja muutin käskyä ihan pelkäksi odota-käskyksi ja se toimi yllättävänkin hyvin, eikä liittänyt siihen sivuaskelia. Miksei se toimisi niinkin, sehän tarkoittaa että odota siinä...

Kaukot: Avon kaukoja parista metristä. Sähäkkää ja tärpäkkää, hyvin pelaa.

Tuike sai hömpötellä omiaan ja sehän hömppäsi:

Kaukot: Veskun avusteella takapalkaten ja kunnon matkasta. Istumista piti hieman taas muistutella, mutta muuten oikein hyvät siirtymät.

Luoksetulo: Vuorotellen palkkaa stopista takapalkalla, vuorotellen sivulle tulosta suoraan. Ja eihän se tarvinnut kuin yhden takapalkan, kun alkoi ennakoimaan. Eli näiden suhde on pidettävä sellaisena että kerran kymmenestä palkkaa stopista ja loput sivulta.

Seuruu: Tärpäti. tärpäti. Innokasta, paikka ei ihan huipuin.