Kaikki kolme pääsivät hallille treenaamaan. Tällä kertaa taisi ulkona olla vähän lämpöisempää, mutta onneksi hallissakaan ei liian kylmä ollut.

Vimps tuli halliin eka. Hyvällä fiiliksella oli heti ja tulee halliin innoissaan. Tehtiin sen kanssa ensi puomin kontakteja. Aika hienosti pelasi, meni lujaa ja otti kontaktin varmasti. Tähän liitettin sitten pieni ohjauskuvio eli ensin putki-hyppy ja sitten puomille. Liikkui ihan ok ja tykkäsi. Puomille tykitti aina lujempaa, se on hyvä että siihen on motivaatiota. Kiva päästä sen kanssa nyt ryhmään testaamaan miten sujuu.

Lisäksi Viiman kanssa tokoiltiin. Ensin luoksetuloa ja sen stoppeja. Nyt pelasi oikein kivasti ja pääsin palkkaamaan hyvistä pysähdyksistä. Vastapainoksi täytyi sitten palkkailla muutamasta läpijuoksusta. Vesku liikkuroi meille pätkän seuraamista, joka meni ok. Pikkaisen meinasi vire laskea puolessa välissä, mutta stopin jälkeen paransi taas, eli ei paha. Nouto sujui oikein kivasti, palkkailin sitä suoraan nostamisesta. Loppuun vielä yksi liikkeestä seisominen, joka meni kympin arvoisesti.

Viiman vire ei näytä ollenkaan pahalta koetta ajatellen, toivotaan että se pysyy. Se sai oikein superhyper kehut ja rapsut sekä multa että Veskulta ja oli niin tyytyväisen oloinen itseensä. Sille pitäisi olla sellainen oma cheerleading-porukka kannustamassa, niin heti jaksaa paremmin .

Rieha pääsi sitten katselemaan menoa. Ensalkuun otettiin puomin ylösmenoja ja tosi hyvin se on asian hiffannut. Ehkä hinasen menee pompaten, mutta etutassut osuu kuitenkin vielä hyvin kontaktille. Ja malttoi odottaa hyvin lupaakin, vaikka virtaa riitti. Ainoa ongelma on tuossa se, etten oikein pääse kestosta palkkaamaan, kun puree oikeasti niin lujaa sormia, että pelottaa. Voisi ottaa käyttöön taas sen maksapasteijatuubin...

Toisena homma Rieha sai lätkiä keinua. En nyt oikein osaa sanoa, että kiihdyttääkö se itensä niin sfääreihin tuosta, vai mitä, mutta sille tuli taas viime kerrasta tuttu ahdistus, alkoi haukkumaan, hyppi ja lopulta tuli vaan nuolemaan minua naamasta ihan hurjana. Vissiin ei sitten pysty käsittelemään kaikkea jännää, joten tehtiin välillä seuraamista ja kontaktin ottoa ja palattiin sitten keinulle parin toiston verran. Pienen tauon jälkeen sujui taas hyvin ja kuitenkin malttoi tosi hyvin keskittyä tuohon tokoiluun, eikä häsännyt tai ääntänyt yhtään.

Olin eilen seuran pujottelukurssilla ja siellä perehdyttiin ohjureihin ja verkkoihin pujottelun opetuksessa. Riehalle taidan lähteä tuolla tavalla opettamaan, kun siihen pisteeseen päästään. Mietin myös, että opettaisinko Viimalle pujottelun alusta ohjureiden avulla, mutta katsotaan jaksaako. Sillä ei ole 100-varma tai täysin itsenäinen pujottelu, mutta en tiedä jos vaan harrastellaan riittääkö mielenkiinto opettaa. Riehalle varmasti sen sijaan sopii hyvin. Kassellaan.

Tuike käväisi hallissa viimeisenä. Se oli ihan pöhkön innoissaan, mutta olisi kai halunnut mieluummin agiloida kuin tokoilla. Sai se sitten pari kertaa juosta suorasta putkesta, mutta sitten valitettavasti tokoiltiin vaan. Kaukoja tehtiin kunnon matkasta ja ne on kyllä kivalla mallilla, eli hyvät niistä tulee. Liikkeestä istuminen sujui hyvin, vaikka seuraaminen oli tänään vähän hukassa. Luoksetulossa maahanmeno sujui, mutta seisominen valui, joten se otettiin työn alle takapalkan kanssa. Nopeasti löytyi siihenkin täpäkkä stop. Hieman oli keskittymiskyvytöntä, mutta innokasta touhua .