Tänään suunnattiin lähikentälle Hippokselle, kera Ninjan ja Taavin. Tuike treenasi ekana (tai sen jälkeen kun olin liikkuroinut Taaville evl:n jutut):

Tunnari: Ninja avusti takapalkan kanssa, eli laittoi sen kun T ei katsonut ja vahti että sille mentiin vasta kun lupa tuli. Kuonolla täkkäisyä meinasi alkuun tarjota joka käskylllä (valmis, man, siinä...). Ihana, kun toinen on sen nyt niin hiffannut, mutta vähän aikaa kesti ennen kuin tajusi että nyt pitää tehdä muutakin. Istuminen oli tänään vaikein, muut siirrot sujuivat aika hyvin, kunhan malttoi kuunnella. Kaikki upit hienosti, samoin maahanmenot, eikä liikettä tullut. Istumisessa tarvitsi useamman kerran tuplakäskyn (m-i) tai sitten toisen käskyn, koska menikin maahan (s-i). Loppujen lopuksi noihin saatiin onnistuneet, ekalla toimivat siirrot.

Ohjattu nouto: Saatiin lainata Taavin kapuloita, kun omat on vielä vaiheessa. Jätin T:n n. 5 metrin päähän kapuloista ja eka oikean haku. Se toimikin ihan superisti. Jopa niin superisti että vasurilla T koitti hakea oikeaa varmaan kolme kertaa. Kävin sitten kerran esittämässä vasurin sille oikein kunnolla ja löytyihän sekin sitten. Intoa riiti!

Ruutu: Ninja meni palkkaamaan ruudun lähelle ja sain lähetettyä kisamatkasta. Hyvin bongasi ja juoksi ruutuun, ihan pieni kaarros meinasi tulla matkalla Ninjaa kohti, mutta siitä paineli taas innokkaasti eteenpäin. Hyvin kuunteli sekä stoppeja että maahanmenoja. Sivulle tuli myös hienosti ja reippaasti. Pikkaisen meinasi paikka mennä etureunaan palkan suunnan takia, joten haetutin oikeaa vielä läheltä namia heittelemällä.

Seuraaminen: Loppuun lyhyt pätkä liikkuroituna ja supepalkalla. Oikein nätti kontakti ja paikkakin ok. Koitin ottaa kuonolla tökkäisyä paikallaan siirtymiin, mutta siihen se ei vielä ole valmis. Pikkuhiljaa voisi sitä koittaa siirtää sinnekin.

Viima hömppäsi omalla vuorollaan:

Tunnari: Heti reippaasti kasa vääriä ja oma niiden eteen. Ensimmäinen oli ihan mahtava etsimisen kannalta, kävi nuuskimassa väärät ja palasi oikealle. Ilme oikein kirkastui kun löysi oikean. Otettiin vielä pari kertaa ja aika hyvin toimi. Tosin pientä kapuloille ryntäämistä oli havaittavissa, eli norsu posliinikaupassa-ilmiö nostaa päätää ja kapulat meinaa lentää minne sattuu kun etutassuilla rynnätään. Kerran koittin nostaa väärää, kun ei törmännyt omaan, mutta kannustamalla etsi oman kuitenkin. Luovutus oli tänään sitten ihan mitä sattuu, kapulaa roikotettiin suupielestä niin ronttimaisesti ja tiputettiin missä sattuu.  Eli nuuskinta ok, luovutukset ongelma, vaikka kuinka koitan antaa superpalkkaa.

Ruutu: Namialusta ruutuun, siitä juoksua välillä ruutu-minä. Vimpsillä oli niin kivaa, juoksi täysiä kumpaankin suuntaan ja loppuun otettiin vielä yksi kilpajuoksu ruutuun.

Seuraaminen : Vasureita, niistä heti palkaten. Kolme ekaa oikein hienoja, sitten pieni jäks. Sitäkin selvittiin, mutta ehkä tuo seuraaminen pitäisi jättää nyt ihan minimiin eli siihen yhteen onnistuneeseen, vaikka ei pitkää pätkää tehtäisikään.

Nouto: Superpalkka kehiin, että luovutus maistuisi. Kolme yritystä, jokaisella korjasi aina vähän, kun en vaan yksinkertaisesti palkannut pelleilystä. Joka kerta juoksi kapulalle ihan täysiä, saalistaen. Ekalla ei ottanut katsekontaktia ennen käskyä, tokalla ja kolmannella muisti sen. Ekalla nosti kapulan, toi sitä puoleen väliin ja jäi sinne heiluttamaan häntää. Tokalla toi kapulan ok parin metrin päähän minusta ja sitten taas himmasi häntää heiluttaen. Kummallakin kerralla kannustus tuomiseen ja suulliset kehut kun toi. Kolmannella toikin sitten reippaasti kapulan hyvään luovutusasentoon, eli taistelu voitettiin! On se vaan välillä niin pöhkö.

Treenien jälkeen käytiin vielä porukalla heittämässä lenkki Haukanniemessä. Viimasta Taavi on pienenä miehenä aivan I-H-A-N-A, valitettavasti Taavi ei ole ihan samaa mieltä Viimasta. Tuike sanoo että Taavi on ok, eikä kumpikaan juuri toisistaan välitä. Kiva kuitenkin lenkkeillä välillä mukavassa seurassa!