Tämän päivän isommassa harjoitteessa oli pointtina mm. pujottelun sisääntulojen kulmat, radalla oli sekä avoin- että umpinainen kulma.

1679153.jpg

Alku lähti hyvin käyntiin, pujottelussa sitten sössin. Otettiin uudestaan ja umpikulma onnistui todella hienosti, kunhan vaan vein tarkkaan. Muutenkin pujotteli vasemmalta todella kivasti. 6-hypylle tehtiin pakkovalssi hypyn eteen ja se toimikin hyvin. 8-putkeen vienti oli ok, 9-putkelle ei niin sujuva. Siinä tarkkana, käskyjä enemmän ja koiralle tilaa nähdä putken suu. Muutenkin suorasta putkesta tuli noottia, että turhaan hidastelen, siinä pitäisi juosta ihan täysiä ja myös ääntä pitää pitää enemmän että T tietää suunnan ja pääsee kunnolla jatkamaan. Siinä huomasikin selkeästi eron ja T meni paremmin renkaalle kun itsekin menin täysiä. Pujottelun avoin kulma olikin yllättäen vaikeampi kuin umpinainen, T lähti yrittämään aloitusta väärältä puolelta parikin kertaa. Siinä siis tarkempi vienti ja koiralle tilaa mennä oikeasta kolosta. Loppusuora oli ok. Ihan en itse saanut parasta fiilistä ja sen huomasi sitten koirastakin, mutta todella tyytyväinen oli kyllä tuohon umpikulman pujotteluun, puomissakaan ei ollut yhtään himmailua keinun pelossa.

Toisella pätkällä saatiin tehdä vähän mitä itse haluttiin, joten otin lähinnä vauhtipätkän.
1679293.jpg

Siinä oikeastaan samat jutut kuin ekassakin, putkella vauhtia enemmän ja pujottelussa koiralle tilaa löytää aloitus, muuten menee herkästi väärälle puolle. Nuo kun otti huomioon niin saatiin oikein kiva vauhtiirata.