Ajeltiin Viherlandian nurkille treenailemaan kera Raisan ja Narun, myös Vesa lähti avustamaan. Paikalla olikin häiriötä todella mukavasti, tuntui että puoli Jyväskylää lenkkeili, pyöräili tai rullaluisteli ohitse. Muutama hyvä nurmikko kuitenkin löytyi, niihin tallattiin jäljet ja hiekkaparkkiksella tokoiltiin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tuike

Ruutu: Ensin bongaus kisamatkasta, kävelin kohti ja annoin lähteä itsekseen. Hyvä bongaus! Seis oli myös hyvä, hieman meni liiaksi oikeaan reunaan, mutta en sitten lähtenyt korjaamaan. Sen jälkeen paikan hakua muutamalla näyttöruudulla, oikein hyvä. Maahanmenotreeniä tehtiin takapalkan avulla (Vesa vahti ettei päässyt ottamaan) eri matkoista, tarkoituksena siis se, että T menisi maahan paikaltaan, eikä liiku eteenpäin. Takapalkka oli vähän jännä juttu, mutta kun alkuhämmenyksestä ja tuijottelusta selvittiin niin meni hyvin maahan.

Tunnari: Vesa liikkeenohjasi ja kaikki rutiinit mukana. Ekalla kerralla menin vahvistamaan tarkkaa nuuskimista kapuloiden viereen, mutta sen jälkeen tehtiin kaksi ihan kisatyyliin. Ja oikea kapula nousi joka kerralla varmasti ja hienosti! Ja vaikka vauhtia riitti niin malttoi nuuskia, eikä epäröinyt yhtään. Pätevä!

Luoksetulo: Lähdettiin tässäkin katsomaan toimisiko takapalkka stoppeihin. Ja toimihan se, vähän liiankin hyvin eli ennakointi tuli heti peliin. Tein sitten välillä läpijuoksuja suoraan lentävään namiin ja loppujen lopuksi treenattiin stopit siitä, se on ehkä se toimivin keino. Seis toimii suullisesti jo aika hyvin, maahan on ok. Erikseen tehtiin vielä kymmenisen toistoa sivulletulotreeniä Hannan neuvojen mukaan, oikein hienosti tuli suoraan ja tiiviisti, toivotaan että tämä lähtee auttamaan!

Paikkamakuu: Vesa liikkeenohjasi tämänkin. T makasi Narun vieressä. Koitti ennakoida maahanmenoa valmis-sanalla, muuten oli ok. Pää meinasi vähän pyöriä kohti takana olevaa ruutua. Mutta ei puhettakaan nousemisesta, hyvä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Viima

Ennen jälkeä tokoiltiin. Alkuun liikkeestä maahanmenoa ja liikkeestä seisomista namia heittelemällä, kumpikin todella päteviä, hienot heittäytymiset. Pikkaisen seuruuta, hyvä kontakti ja paikka. Sivulla maahan-sivu-treeniä, jossa tosi hyvät siirtymät. Meinasin ottaa luoksetulon, V lähti ihan innoissaan, mutta jäi matkalle nuuskimaan, olin menossa hakemaan kun neiti meinasi hölmöillä eli lähti kauhealla haukulla kohti jotain tuntematonta, josta sitten jouduin sanomaan oikein kunnolla. Sen jälkeen oltiin niin kilttiä tyttöä että, seuraamiseenkin tuli ihan eri fiilis, tosin vieläkin yritti vähän pöhistä eli ei se ihan niin pieni ja pehmeä ole kuin osaa esittää. Siinä seuruutin sitä kiukuissani oikein kunnolla ja tehtiin parit liikkeestä maahanmenotkin, kaikki toimi erinomaisesti. Se on nyt ennen juoksuja kyllä niin terävällä päällä taas kun meinaa vahtiminen tulla niin tosissaan. Jäljen jälkeen tehtiin vielä palauttava luoksetulo namikupille. Itse luoksetulo oli ok, mutta neidille ei maistunutkaan ruoka. Sen sijaan leikki kelpasi erinomaisesti sekä kaninahalla että jälkikepeillä. Hassu koira, pikkudiiva...

Itse jälki sitten. Raisa tallasi, ehkä joku 250 askelta pitkä, kolme keppiä ja neljä kulmaa. Nameja siellä täällä. Tiesi heti mitä mentiin tekemään, meni nenä maassa ja nosti jäljen hyvin. Ekalla ja tokalla suoralla tuuli tosi paljon ja Viima jäljesti pikkaisen jäljen vieressä. Namit ei maistuneet tässä vaiheessa ollenkaan. Ekan kepin noteerasi ja pysähtyi, käskin sitten maahan. Ekassa kulmassa tuuli oikein puuskaisesti ja meni vähän ohi. Tokaa keppiä ei noteerannut ollenkaan. Toka kulma oli parempi ja kolmannella suoralla alkoi jäjestyskin paranemaan huomattavasti ja namit maistua. Kolmas ja neljäs suora sekä kolmas ja neljäs kulma olikin tosi nättejä. Viimeinen keppi oli lopussa, noteerasi ja pysähtyi (ja heilutti häntää Vesalle joka seisoi lähellä kävelytiellä). Käskystä meni maahan iloisesti. Ok jälki, tässäkin oli pikkaisen diivailua kyllä ilmassa...