Kotikotona pihalla touhuiltiin vähäsen. Alkuun leikkiä ja sitten vähän hommia. Viima oli alussa vähän pihalla, kaikki äänet kiinnosti kovasti (vieressä laski lapset mäkeä, niin ettei Viima nähnyt niitä kun olivat autotallin takana ja joku koira haukkui ihan koko ajan). Otin alusta vähän videota ja kyllähän se siinä näkyy. Loppua kohden paransi jo huomattavasti, valitettavasti akku loppui niin en saanut lopputreeniä nauhalle. Ei nätein video, mutta ei kai sitä aina voi vaan niitä hyviä laittaa esiin ;). Leikimässä se oli kyllä ihan innoissaan, siinä on sen verran äksöniä ettei ehdi huomata kaikkia ääniä. Tämäkin on selkeästi yhteydessä juoksukiertoon, nyt ennen juoksuja on tosi leikkisä ja iloinen, mutta samalla myös aika terävä ja reagoiva.

Tehtiin seuraamista imuttelemalla namin kanssa. Pieniä askelia ja käännöksiä. Alkuun teki vinoja asentoja, mikä näkyy videosta, kun älysin korjata palkkaavan käden tulemaan vähän ulkokautta niin suorensi myös asennon, sekin näkyy hyvin videossa. Videolta näkyy myös kuinka taas korjaan itse välillä loppuasentoja ottamalla askelia koiran suuntaan, kai se on koiralle  helppoa kun sen ei tarvitse tehdä mitään... Lopputreenistä, jota ei siis saatu videolle, sujui tosi hyvin, V keskittyi ja teki innolla.

Tehtiin myös luoksetulon pysäytyksiä. Nami lensi, koira perään, kutsu, pysäytys ja uusi nami lensi. Tämä oli Viimasta hauskaa ja oli hyvin mukana. Välillä otin pelkkiä läpijuoksuja lennättäen namin taakse.

Loppuun vielä tunnarikapulan tuontia, lähti innokkaasti ja piti hyvin, hassua oli ettei meinannut päästää irti vaikka nami lensi ja lupa tuli.

Loppuun vielä parit kaukkarit lelupalkalla, hyvin oli mukana.