Viima piti väsyttää ennen Tuikkusen treenejä. Tallasin lyhyen jäljen, johon laitoin reippaasti 3 keppiä. Viima oli ihan innoissaan ja olisi rynnännyt jäljelle aivan täysiä. Kaikki kepit löytyi ongelmitta, mutta ilmaisu oli vähän hukassa, sen sijaan kaikkia keppejä olisi ollut sairaan kiva purra ja heitellä ympäriinsä. Eli samantien kun tuli kepille niin oli ottamassa suuhun. Käskin kuitenkin aina maahan ja viimeisellä luovutti jo ja värkkäilyt jäi vähemmälle. Otettiin sitten erikseen vielä pari ilmaisua ihan vaan että laitoin keppejä maahan ja käveltiin kohdille, sujui jo paremmin. Eli malttia ja treeniä vaan.

Tokoiltiin sitten uudella parkkiksella. Alkuun oli haahuilua, katselua ja haistelua, mutta kun hieman suutahdin niin johan alkoi homma sujumaan. Kaukkarit oli tosi makeat! Vaihtelin matkaa 5-10 metriin ja vaihdot oli tosi täpäkät.

Seuruussa lyhyttä pätkää ja paljon käännöksiä, aika mukava, kontakti oli hyvä. Perusasennoissa tiiviydestä saa vähän muistutella ja taas itse meinaan ottaa askelia koiran suuntaan, se pois nyt ihan ehdottomasti.

Luoksetulossa otettiin alkuun eteentuloja lyhyeltä matkalta, vahvistin alkuun kädellä. Oikein hyvä.

Loppuun vähän pidempi seuruu, josta liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo bh-tyyliin. Seuruussa sai vähän vääntää ennen kuin olin tyytyväinen, lm oli sen sijaan upea! Luoksetulo vauhdikas ja eteentulo ok.