Vesalla alkoi loma joten viikonloppu oltiin mökillä, on se vaan kivaa se maalaiselämä. Treenaamisesta ei edes puhuttu ja koirat lekotteli ja juoksi. Lauantaina paistoi koko päivän upeasti aurinko ja mikäs sen kivempi ilma viettää koko päivä ulkona. Viima oli yhtä hymyä koko viikonlopun, se nauttii kyllä koko olemuksellaan vapaasta maalaiselämästä. Ensi viikolla me ihmiset suuntaamme kohti Puolaa ja Krakovaa, odotellaan jo innolla, koirat jäävät kotosuomeen hyvään hoitoon.

Loman kunniaksi yrityksenä on nyt tehdä kunnon keinukuuria Tuikkuselle. Tänään aamulla aloitettiin. Ensin keinutustreeniä kolme toistoa, jokaisella kymmenisen keinautusta. Mukavasti rohkaistui ja seisoi ja söi koko ajan innokkaasti. Pari toistoa ihan vaan päähän juoksemisesta palkkaamalla ja loppuun rämäytystreeniä. Kovasti sillä on intoa ja haluaisi koko ajan mennä uudestaan namin toivossa.

Lisäksi tehtiin pujottelua. Koitettiin niin, että Vesku oli palkkaamassa päässä vauhdin saamiseksi, mutta T meni siitä lähinnä vaan sekaisin. Hyviä toistoja saatiin ihan perinteiseen tyyliin, vasen oli myös hyvä peruuttaen.