Suunnittelin ryhmälleni helpon 1-luokkaa muistuttavan radan. Erikoisuutena nyt ehkä pöytä, sitä kun ei kauheasti kisoissa näy, eikä myöskään muisteta treenata. Rata näytti tältä, eli mentiin se kumpaankin suuntaan:

Tuiken ja Vesan eka suoritus numeroidulla radalla oli hienosti puhdas nolla keinulle saakka, josta pikkuneiti päätti vetää sellaisen lentokeinun että sydäntä kylmäsi... Ei ollut ihan selkein käskytys ja puomillehan se luuli menevänsä. Onneksi ei mitään sattunut. Uusinnassa katsottiin lähinnä V:n ohjauslinjoja ja nyt keinukin tultiin maltillisesti, toki pieni säikähdys näkyi sitten hitautena. Mutta muuten vauhti todella hyvä! Toisin päin mentäessä pari teki hienoa puhdasta rataa joka kerta ja vauhti vaan parani. Keinu edelleen hieman hidas, mutta pääasia että tulee. Loppusuoralla tosi makea tykitys ja hienosti haki renkaankin itsenäisesti irroten.

Viima treenasi myäs vähän ryhmän jälkeen. Osa esteistä kannettiin pois ja paikalle jäi sitten pätkä 2-7. Sitä tehtiin kumpaankin suuntaan ja Vimps oli tosi hieno, hyvä vauhti eli paineli täysiä. Puomilla treenattiin vauhtia namin kanssa ja hyvin toimi sekin. Into oli Vimpsillä taas tosi kova, mikä on ihanaa. Hienosti se kuunteli ja irtosi.

Vesku testasi vähän miltä tuntui treenata Viiman serkkupoikaa Narua. Naru on vähän tehnyt agia tosi vähän, joten lähdettiin aika alusta. Hyvin Naru alkoi esteitä hakemaan ja kun väliajatkin saatiin sujumaan, niin loppujen lopuksi pari teki tosi hienosti pätkän K-N. Ehkäpä yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin .